Menu
RSS

Το Grand Hotel Palace και οι επισκέπτες του υποστηρίζουν τις φετινές γιορτές τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ!

Το Grand Hotel Palace και οι επισκέπτες του υποστηρίζουν τις φετινές γιορτές τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ!

Για τον μήνα Δεκέμβριο ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο θα βρίσκεται στην Υποδοχή του ξενοδοχείου,  όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν στολίδια του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ. Το κόστος των στολιδιών είναι 2€, αλλά η πραγματική τους αξία ανεκτίμητη! Στο τέλος της δράσης, το ξενοδοχείο θα διπλασιάσει  το ποσό που θα έχει συγκεντρωθεί .

Η δράση στοχεύει στην υιοθεσία ενός άγριου ζώου από το ξενοδοχείο μας ως πράξη ευαισθητοποίησης και ενεργούς δράσης για την προστασία της άγριας ζωής και της βιοποικιλότητας. Συμβολίζει την υπεράσπιση του αγώνα κατά της αιχμαλωσίας κα υπέρ της ευζωίας των άγριων ζώων, αλλά και της προσπάθειας του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ για την αρμονική συνύπαρξη ανθρώπων και άγριων ζώων. Η υιοθεσία θα καλύψει μέρος των εξόδων διατροφής και περίθαλψης του Μπράντλεϊ, που διαβιεί στο Κέντρο Προστασίας Αρκούδας του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ

Φέτος στολίζουμε Αρκτουράκια!

 

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ είναι μη κυβερνητική και μη κερδοσκοπική περιβαλλοντική οργάνωση, που ιδρύθηκε το 1992, με στόχο τη διατήρηση και ενίσχυση της βιοποικιλότητας. Οι δράσεις του, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, σχετίζονται με την έρευνα και την προστασία των άγριων ζώων και των οικοσυστημάτων τους.

 

Με την παράκληση να δημοσιευτεί

Ευχές για πολύ όμορφες γιορτές με υγεία!

 

Ευχαριστώ,

 

Natasa D. Papanagiotou

Director of Development & Communications

Grand Hotel Palace

t.   +30 2310 549 178

m. +30 6932 377 052

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

305, Monastiriou str. 54628 Thessaloniki
t. +30 2310 549000

www.grandhotelpalace.gr

back to top